Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (7)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Берник І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Берник І. М. 
Основні засади проектування машин і обладнання переробних виробництв [Електронний ресурс] / І. М. Берник // Теорія і практика будівництва. - 2011. - № 8. - С. 6-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tipb_2011_8_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 453.156 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Берник І. М. 
Аналіз параметрів впливу на формування моделі акустичної обробки рідинних харчових середовищ [Електронний ресурс] / І. М. Берник // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 129-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__29
Попередній перегляд:   Завантажити - 490.804 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Берник І. М. 
Встановлення основних параметрів впливу технологічного середовища на робочий процес ультразвукової кавітаційної обробки [Електронний ресурс] / І. М. Берник, О. Ф. Луговський // Вібрації в техніці та технологіях. - 2014. - № 3. - С. 121-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2014_3_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 501.663 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Берник І. М. 
Інтенсифікація технологічних процесів обробки харчових середовищ [Електронний ресурс] / І. М. Берник // Вібрації в техніці та технологіях. - 2013. - № 3. - С. 109-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2013_3_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 698.975 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Луговський О. Ф. 
Ультразвуковий кавітаційний екстрактор для рідинно-дисперсних середовищ [Електронний ресурс] / О. Ф. Луговський, І. М. Берник // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 348-352. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_86
Попередній перегляд:   Завантажити - 304.32 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Берник І. М. 
Енергетика кавітаційної обробки технологічного середовища [Електронний ресурс] / І. М. Берник // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(1). - С. 87-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(1)__19
Попередній перегляд:   Завантажити - 388.055 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Берник І. М. 
Дослідження параметрів кавітаційного процесу обробки технологічних середовищ [Електронний ресурс] / І. М. Берник // Техніка будівництва. - 2014. - № 32. - С. 14-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tb_2014_32_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 439.695 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Берник І. М. 
Оцінка та аналіз способів отримання теплової енергії і конструктивних рішень теплогенеруючого та теплоакумулюючого устаткування [Електронний ресурс] / І. М. Берник // Техніка будівництва. - 2011. - № 27. - С. 47-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tb_2011_27_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 551.337 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Луговський О. Ф. 
Теоретичне обґрунтування доцільності використання ультразвукових кавітаційних технологій у технологічних процесах [Електронний ресурс] / О. Ф. Луговський, І. М. Берник // Техніка будівництва. - 2011. - № 26. - С. 52-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tb_2011_26_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 554.263 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Луговський О. Ф. 
Виробництво пектинового концентрату з використанням ультразвукових кавітаційних технологій [Електронний ресурс] / О. Ф. Луговський, І. М. Берник // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2011. - Вип. 9. - С. 159-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2011_9_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 559.021 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Луговський О. Ф. 
Модель управління технологічним процесом ультразвукового кавітаційного вилучення пектину з рослинної сировини [Електронний ресурс] / О. Ф. Луговський, І. М. Берник, Ю. М. Лобань // Вібрації в техніці та технологіях. - 2011. - № 1. - С. 133-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2011_1_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 477.681 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Берник І. М. 
Ультразвукова кавітаційна технологія для екстрагування рослинного матеріалу та обладнання для її реалізації [Електронний ресурс] / І. М. Берник, О. Ф. Луговський, А. В. Мовчанюк // Вібрації в техніці та технологіях. - 2011. - № 3. - С. 86-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2011_3_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 893.215 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Луговський О. Ф. 
Дослідження звукового поля та технологічних можливостей резонансного кавітатора при обробці рідинно-дисперсних середовищ [Електронний ресурс] / О. Ф. Луговський, A. B. Мовчанюк, І. М. Берник // Промислова гідравліка і пневматика. - 2011. - № 1. - С. 44-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inhpn_2011_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.233 Mb    Зміст випуску     Цитування
14.

Берник І. М. 
Інтенсифікація процесу екстрагування рослинної сировини з використанням ультразвукової кавітації [Електронний ресурс] / І. М. Берник // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 3. - С. 69-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_3_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 643.968 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Берник І. М. 
Дослідження в’язкості дисперсних середовищ в умовах їхньої інтенсивної обробки [Електронний ресурс] / І. М. Берник // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2018. - № 1. - С. 62-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2018_1_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 878.859 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Берник І. M. 
Аналіз методів визначення швидкості розповсюдження хвиль в кавітаційній області ультразвукового поля [Електронний ресурс] / І. M. Берник, О. Ф. Луговський // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 18. - С. 10-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_18_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 887.82 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Берник І. М. 
Математична модель роботи мембранного гідроприводного насоса для дозування харчових продуктів [Електронний ресурс] / І. М. Берник, В. В. Петрусь // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 34-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 843.445 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Берник І. М. 
Застосування віброекстракторів з гідроімпульсним приводом в системах "тверде тіло-рідина" [Електронний ресурс] / І. М. Берник, М. М. Кутняк, І. В. Коц // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 16-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 255.124 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Берник І. М. 
Вибір алгоритму управління процесом баротермічної обробки харчової сировини в тепловій камері з аеродинамічним нагріванням [Електронний ресурс] / І. М. Берник, І. В. Коц // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 14-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 333.52 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Берник І. М. 
Інноваційний підхід до одержання високоякісного молока-сировини [Електронний ресурс] / І. М. Берник // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2019. - № 3. - С. 46–55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2019_3_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.347 Mb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського